Dethleffs campers: superieure kwaliteit en andere voordelen

Camping Blog

Waarom op vakantie gaan met een camper zo relaxed isVeel Nederlanders kiezen als ze er even lekker tussenuit willen voor een vakantiehuisje, kamperen in een tent of caravan, of ze boeken een all-in vliegvakantie met hotel in een zonnig land. De laatste jaren kiest een groeiend aantal vakantiegangers voor de aanschaf van comfortabele Dethleffs campers om er zelf met de wagen op uit te trekken. Het woord camper zegt het al: campers zijn bedoeld om het kamperen te faciliteren. Maar wat maakt het fenomeen camper nu zo relaxed? Welke voordelen hebben campers boven andere manieren om vakantie te vieren? In de eerste plaats is dat het gebruiksgemak van de camper. Met een camper ben je mobiel en kun je alle kanten op. Arriveer je op de plek van bestemming, dan zijn er nog maar een paar simpele handelingen nodig. Namelijk de camper parkeren, de handrem aantrekken en direct beginnen met vakantie houden. Lekker relaxed en gemakkelijk dus, zo'n camper. Ten tweede is een interessant pluspunt van met een camper op vakantie gaan, het feit dat je veel mee kunt nemen in de camper. Denk aan gekoelde producten, jouw eigen favoriete matras, et cetera.

Wie een hotel of vakantiehuisje boekt, moet maar afwachten of het bed lekker slaapt of niet. Ten derde: een camper is een eenmalige investering - natuurlijk los van onderhoud en brandstofkosten -, die op termijn zorgt voor voordelige vakanties. Elke keer een hotel of vakantiewoning boeken is niet meer nodig. In de loop van de jaren kun je hierdoor veel geld besparen. Bovendien kun je met een camper in heel Europa gratis overnachten en kamperen op speciale camper parkeerplaatsen. En ten slotte nog dit interessante voordeel: anders dan bij een caravan kun je met een camper gewoon meerijden met het andere, snelle verkeer. Je bent, althans bij een camper die minder dan 3500 kilogram weegt, niet gebonden aan de snelheidslimiet van 90 kilometer per uur die voor caravans geldt. De pluspunten van Dethleffs campersEen van de betere merken kampeerauto's of campers zijn Dethleffs campers. Dit merk onderscheidt zich door het strakke en aerodynamische ontwerp, terwijl de campers van binnen lekker ruim zijn. Voordelig aan Dethleff is, net als bij andere merken overigens, dat je maar een kwart van de wegenbelasting hoeft te betalen. Dit ligt daraan, dat een camper of kampeerwagen maar een kwart van de tijd in gebruik is. In plaats van 3600 euro betaal je slechts 9000 euro per jaar aan wegenbelasting. Ten slotte is Dethleff een goede keuze vanwege de technologische geavanceerdheid van dit merk. Dethleff is betrouwbaar, heeft een sterke motor en rijdt comfortabel. Kies ook voor een meer dan relaxte vakantie en pak in het vervolg de camper in plaats van een hotel, caravan of duur vakantiehuis!

Delen

31 oktober 2019

Kamperen en buitenactiviteiten

Hoi, welkom! Mijn naam is Pjotr en hier schrijf ik alles over kamperen en buitenactiviteiten. Al van kleins af aan ging ik iedere zomer graag met mijn familie kamperen. Of het nou met een tent achterin, een vouwwagen of een kant-en-klare tent op locatie was, kamperen is iets wat ik altijd al graag heb gedaan! Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd en tijdens vakanties de buitenwereld op te zoeken en ik ben het liefst de hele dag actief bezig. Daarom vind ik het tevens geweldig om deze passie te delen door hierover te schrijven. Wat jij dan weer hier kunt teruglezen. Wat heb je nodig op te kamperen of intense buitenactiviteiten te ondernemen? Lees het hier op mijn blog.